Kovo 8 – 10 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO vykusioje Tarptautinėje šunų parodoje (angl. International Dog Shows) dalyvavo Veterinarijos studijų programos studentai ir dėstytoja Rūta Karalienė. Studentai gausiai susirinkusiems parodos dalyviams pristatė Veterinarijos bei kitas Agrotechnologijų fakultete vykdomas studijų programas. Parodoje lankėsi daug jaunų žmonių, tad studijos Vilniaus kolegijoje sudomino ne vieną. Jaunimas klausinėjo apie stojimo sąlygas į šias studijų programas, apie dėstomus dalykus, atliekamas praktikas, bendrabučius, karjeros galimybes.

Be studijų programų populiarinimo studentai parodoje atliko ir praktines užduotis: tikrino gyvūnų pasus, skenavo jų mikročipus, stebėjo gyvūnų elgseną, susipažino su parodoje eksponuojamo ir parduodamo gyvūnų maisto sudėtimi, gyvūnų priežiūros priemonėmis.

Tokios studentų išvykos į tarptautines parodas ne tik populiarina Agrotechnologijų fakultete vykdomas studijų programas, bet ir suteikia praktinių įgūdžių studentams, tobulina studentų komunikacijos įgūdžius.